miercuri, 5 octombrie 2016

Cea mai buna solutie pentru implant de par

Cum numerosi barbati sufera din cauza caderii parului, tot mai multi dintre acestia isi iau inima in piept si urmeaza tratamente adecvate. Cu toate acestea, cea mai eficienta modalitate este implantul de par, o procedura nu foarte costisitoare, care promite efectele dorite si care nu implica riscuri mari - iar clinici pentur implant de par sunt suficiente - ca aceasta (MetArt Clinic din Bucuresti).
Candidatii ideali
In primul rand, la o asemenea interventie pot fi supusi atat barbatii, cat si femeile, iar medicii spun ca pentru a fi candidatul ideal, ar trebui sa suferi de caderea parului din cauze ereditare sau in urma unor accidente care nu au lasat cicatrici mari. De asemenea, pacientii ar trebui sa fie sanatosi, sa nu prezinte diferite alergii si sa aiba asteptari reale.
Asteptari
Procedura presupune prelevarea unei mici sectiuni a scalpului care dispune de suficiente fire de par, pentru ca mai apoi zona sa fie impartita in unele de dimensiuni si mai mici, care urmeaza a fi implantate in cadrul zonei afectate. Aceste fire vor creste in decurs de cateva saptamani, insa vor cadea, fapt care va ridica un semn de intrebare in randul pacientilor. In schimb, dupa abia cateva luni, de obicei, minim 6, firele de par naturale isi vor arata adevarata fata, iar pacientii se vor putea bucura de look-ul pe care si l-au dorit.
Genetica
In schimb, genetica joaca un rol important in continuare, astfel ca firele vor creste la fel ca inainte, fara a preveni albirea lor. Mai mult, efectul va putea fi urmarit doar in zonele care au fost supuse tratamentului, in timp ce altele, daca nu sunt tratate, vor putea suferi in continuare de caderea parului. Cu toate acestea, implantul de par se poate efectua in circa 4 sedinte astfel incat sa cuprinda tot scalpul, fiind esentiala respectarea timpului de cateva luni pentru recuperare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu