miercuri, 26 octombrie 2016

Charter 2017 - cele mai potrivite oferte pentru orice buzunar

Vacantele catre destinatii de vis sunt de acum mult mai accesibile, preturile sunt mai scazute decat in trecut, iar ofertele nelimitate. Astfel, toata lumea cauta cele mai bune oferte charter pentru a ajunge in diferite locuri magice precum plajele din Turcia sau Grecia, acestea fiind cele mai populare destinatii in fiecare vara. Putini sunt cei care mai calatoresc astazi cu autocarul catre o tara straina, deoarece pe piata din Romania sunt prezente tot mai multe companii aeriene, de la Blue Air la Wizz Air, Ryan Air sau Turkish Airlines, ce propun periodic noi zboruri catre multiple destinatii.
Avantaje charter
Chiar daca un zbor obisnuit cu avionul este foarte confortabil, o cursa charter este ideala, intrucat iti permite sa ajungi direct in statiunea pentru care ai optat, fara curse de legatura, timp pierdut in aeroport, escale etc. Cu alte cuvinte, este mult mai simplu sa alegi charter pentru ca te poti bucura de mai mult timp in plus, ajungi de la aeroportul din Romania, direct pana in hotel in cel mult 3-4 ore, astfel ca la destinatie nu mai esti obosit si beneficiezi si de timp pe care sa il petreci asa cum iti doresti.
Cele mai bune oferte charter includ si destinatii din Spania sau Portugalia, tari cunoscute pentru vremea ideala in cea mai mare parte a anului, astfel ca multe persoane aleg sa isi petreaca concediile aici. In schimb, si destinatiile montane sunt potrivite pentru cei care iubesc natura, in special peisajele spectaculoase din muntii Pirinei sau Alpi, iar calatorii se pot bucura de preturi foarte atractive.

In plus, cei care vaneaza cele mai mici preturi si vor sa isi petreaca concediul la mare evitand aglomeratia si imbulzeala, pot opta pentru o vacanta la sfarsitul sezonului, adica la inceputul lunii septembrie, cand tarifele deja scad, iar cei care cauta linistea o pot gasi mai usor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu